top of page
CLOUDIA-WIREFREE T-SHIRT BRA-TANGA-TALC.jpg

Ons lokaal verhaal

C766ddc2ff96c3eb98ba52d743f121ab0.png

Hallo! Wij zijn Inge en Patrick en meer dan 15 jaar geleden startten wij Lingerie in a Box. We hadden toen geen winkels en brachten boxen aan huis met lingerie.

We hebben ondertussen winkels gehuurd in Kapellen, Schoten en Ekeren en kochten dan ons eerste eigen pand in Ekeren waar we nu nog steeds onze winkel hebben. We openden vervolgens ook Doublé Lingerie in Kapellen.

Tijdens Covid-19 moesten onze winkels toe. We hadden geen webshop maar we moesten iets ondernemen. Echter is het door maat inconsistenties tussen merken en zelfs binnen merken niet makkelijk om online lingerie te verkopen zonder te passen. We zijn dus terug gegaan naar onze oorsprong en leveren boxen aan huis die we voor u samenstellen aan de hand van een vragenlijst.

 

We hebben onszelf helemaal opnieuw moeten heruitvinden. We lanceerden deze website, een Instagram pagina en moesten alles leren gaande van e-mail marketing, leveringen, sociale media, CRM systemen, etc. We kwamen zelfs op ATV 😎 (zie filmpje onderaan), in De Gazet van Antwerpen en Fokus bij De Standaard.

Dit alles deden we met de hulp van onze dochter en haar vriend, die nu als missie hebben om de lingerie boxen verder uit te breiden onder de naam "CurveCatch".

Indien we dus fouten hebben gemaakt bij het leveren van jouw box, onze oprechte excuses! Men zegt vaak "Koop Belgisch" maar dit neemt niet weg dat we minstens even goed moeten doen als de grote buitenlandse winkel ketens. We proberen dus elke dag beter te doen 💪! 

Alvast bedankt voor jouw geduld en steun en het allerbeste gewenst!

Veel groetjes,

Lingerie in a Box

 

IMG_20200505_185227.png
MADDIE-HALF CUP BRA-TANGA-SOFT PINK.jpg

Beste Inge,
Amai wat een super toffe & creatieve manier om jullie klanten te verwennen! Ik heb alvast genoten van de beleving en dit doorverteld aan vriendinnen!

Fantasie

Passionata

Prima Donna

Triumph

Sapph

Andres Sarda

Maidenform

Playtex

Elomi

Marie Jo

Wonderbra

Chantelle

Calvin Klein

Wacoal

bottom of page